Blog

Dotze hores amb Màrius Serra


Amnistia Internacional #JoAcullo


Sessió a l’aeroport!


D’aquí a un mes farà un any que la Núria Soler es va casar amb el gran David Isnardo. La cerimònia la va conduir el seu tiet i gran monstre de les paraules d’aquest país, en Màrius Serra. Avui, i per recordar i transportar-nos a aquell gran dia, hem decidit fer una sessió a l’aeroport; senyal de continuació d’aquest fantàstic viatge!

West side story


Quina gran nit! Vaig disfrutar moltíssim, capturant les imatges d’aquest gran musical, m’impressiona i emociona veure amics, coneguts, parella, germana, filla…..la Marina, el Vadó, en Jordi, en Xavi, la Núria…tot el teixit social d’una ciutat, persones que es transformen per un dia, per cantar i interpretar un musical “West side story”, dirigit magistralment pels Amics de la Unió de Granollers. Felicitats a tots!!

Festa Major de Granollers 2015


Senyores i senyors, la Festa Major s’ha acabat. Centenars de persones blanques i blaves treballen, es diverteixen, comparteixen, inventen i ens sorprenen a cada instant del dia i de la nit durant una setmana. Aquest any la festa l’han guanyat els blancs!! i vull compartir amb tots una nit blanca “el guateque” i un matí blanc, “el correllets”. Felicitats!! I bon inici de curs a tots i a totes!

Casament de la Gemma i en Bernat


La Gemma i en Bernat, són una parella fantàstica, que es varen casar la setmana passada a prop del mar. El vàrem viure tots amb molta intensitat i il·lusió, de fet varen crear una revetlla d’estiu espectacular!!!, transformada en el seu casament. Gràcies per ser tan generosos!!.

Al maig tenim un “raig” de comunions


Dies fantàstics, nenes i nens contents, gaudint de sessions fotogràfiques molt especials. El maig tenim un “raig” de comunions i aquí en teniu una petita mostra! Sigueu feliços! JORDI RIBÓ FOTÒGRAF www.jordiribo.com clic@jordiribo.com