Blog

L’Ànima dels informatius de TV3


Compromís amb els periodistes de tv3, la mirada neta d’un fotògraf, que transmet el debat intern, perfer el treball ben fet en un moment tant complex com el que estem vivint. – Presentació a La Gralla el dimarts 17 d’Abril a les 19:30h , presentat per en David Bassa. – Presentació a tv3 el dijous 10 de Maig.

Dotze hores amb Màrius Serra


Amnistia Internacional #JoAcullo


Sessió a l’aeroport!


D’aquí a un mes farà un any que la Núria Soler es va casar amb el gran David Isnardo. La cerimònia la va conduir el seu tiet i gran monstre de les paraules d’aquest país, en Màrius Serra. Avui, i per recordar i transportar-nos a aquell gran dia, hem decidit fer una sessió a l’aeroport; senyal de continuació d’aquest fantàstic viatge!

West side story


Quina gran nit! Vaig disfrutar moltíssim, capturant les imatges d’aquest gran musical, m’impressiona i emociona veure amics, coneguts, parella, germana, filla…..la Marina, el Vadó, en Jordi, en Xavi, la Núria…tot el teixit social d’una ciutat, persones que es transformen per un dia, per cantar i interpretar un musical “West side story”, dirigit magistralment pels Amics de la Unió de Granollers. Felicitats a tots!!

Festa Major de Granollers 2015


Senyores i senyors, la Festa Major s’ha acabat. Centenars de persones blanques i blaves treballen, es diverteixen, comparteixen, inventen i ens sorprenen a cada instant del dia i de la nit durant una setmana. Aquest any la festa l’han guanyat els blancs!! i vull compartir amb tots una nit blanca “el guateque” i un matí blanc, “el correllets”. Felicitats!! I bon inici de curs a tots i a totes!